perjantai 28. elokuuta 2015

Maailman paras banaanikakku

Tämä banaanikakku on yksinkertaisesti maailman paras. Olen saanut reseptin kauan sitten eräältä työkaveriltani kun puskin kesätöitä kotikaupunkini Kesoililla. Tätä kuivakakkua työkaverini leipoi aina myyntiin. Haluankin nyt jakaa sen teidän kanssanne. Muistakaa käyttää mustille pilkuille menneet banaanit viisaasti leipomalla niistä ihanaa kakkua tai miksipä et tekisi taikinasta muffinsseja?


BANAANIKAKKU
150g voita tai margariinia
1 1/2 dl sokeria
2 munaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1tl ruokasoodaa
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti sekoittaen. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne siivilän läpi taikinaan. Muussaa banaanit haarukalla ja lisää ne taikinaan. Nostele taikina jauhotettuun, isoon kuivakakkuvuokaan ja paista uunissa 175 astetta noin tunnin verran. 
Parhaimmillaan tämä kakku on paistosta seuraavana päivänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti